Sairaanhoitaja, kirurgian vuodeosasto 3B, Mehiläinen Länsi-Pohja [Finland]


 

Länsi-Pohjan keskussairaala
24.4.2023
kokoaikainen
Lisätietoja
Kemi, Kauppakatu 25
Hae paikkaa

Kauppakatu 25
View larger map

Keyboard shortcuts
Map data ©2023
Terms of Use
Report a map error

Haemme nyt sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Mehiläinen Länsi-Pohjaan kirurgian vuodeosastolle 3B.

Kirurgian vuodeosasto 3B

Kirurgian vuodeosasto 3B on 15 sairaansijaa käsittävä ortopedis-traumatologinen sekä korvatautien vuodeosasto. Pääasiallinen potilasryhmämme on polvi- ja lonkkaproteesipotilaat. Osastollamme sairaanhoitaja tekee kolmivuorotyötä. Tiimissämme jokaista tiiminjäsentä arvostetaan ja työyhteisö on aina valmis auttamaan.

Oletko uusi tiimimme sairaanhoitaja?

Kokemus vastaavista työtehtävistä kirurgisella vuodeosastolla on eduksesi, mutta sitäkin tärkeämpää on aito kiinnostus ja halu oppia uutta. Perehdytämme sinut työhösi hyvin ja saat koko mukavan työyhteisömme tuen. Etsimällämme hakijalla on hyvät vuorovaikutustaidot ja paineensietokykyä sekä kykyä priorisoida asioita kiireenkin keskellä. Ennen työsuhteen alkua sinulla tulee olla tartuntatautilain 48 pykälän mukainen soveltuvuus. Toivomme, että sinulla on myös LOVE: t suoritettuna, mutta ne on myös mahdollista suorittaa meillä heti työn alkaessa.

"Rohkealla ja tekevällä asenteella varustettu sairaanhoitaja, tervetuloa osaksi meidän loistavaa tiimiämme!" - Jenni Heikkuri, osastonhoitaja.

Tarjoamme sinulle:
Palkkaus: TPTES luokka VR4 + mahdolliset kokemusvuodet.
Monipuolisen työnkuvan sekä osaavan ja iloisen työyhteisön
Kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuudet: Tuemme henkilöstöä osaamisen kehittämiseen tarjoamalla mm. mahdollisuuksia osallistua erilaisiin koulutuksiin. Henkilökohtaisia kehittymissuunnitelmia ja kehittymistä tuetaan vuosittaisilla kehityskeskusteluilla.
Joustavan työnantajan: Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa yksikön toimintaan.
Laadukkaat työterveyshuollon palvelut: Lakisääteisen työterveyden lisäksi saat Mehiläisenä käyttöösi mm. maksuttoman 24/7 digiklinikan palvelut. Lisäksi saat alennuksia itsellesi ja perheenjäsenille Mehiläisen lääkäriasemien ja hammaslääkäriasemien tuottamista palveluista.
Liikunta- ja hyvinvointiedut: Mehiläinen tarjoaa mm. liikunta- ja kulttuuri etuutta 200euroa vuodessa sekä monipuolisia etuja ja etätunteja liikkumisen tueksi.
Kattavat mobiiliedut: Mehiläisenä saat käyttöösi yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja esim. useista liikuntapaikoista, hotelliketjuilta ja laivayhtiöistä.

Miten haku etenee?

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 21.05.2023 mennessä.
Haastatteluita voidaan tehdä jo hakuaikana.
Työ alkaa sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Osastonhoitaja Jenni Heikkuri

040 182 7853 tai jenni.heikkuri@mehilainen.fi

Apulaisosastonhoitaja Hannamari Perälä

0404889531 tai hannamari.perala@mehilainen.fi

Mehiläinen Länsi-Pohja Oy

Mehiläinen Länsi-Pohja Oy vastaa Meri-Lapin alueen perusterveydenhuollon- ja erikoissairaanhoidon palveluista. Mehiläinen Länsi-Pohjassa työskentelee yli 700 terveysalan ammattilaista joista 93% on vakituisessa työsuhteessa.

Tutustu meihin paremmin Facebookissa ja verkkosivuillamme.

Kun joukko lääkäreitä vuonna 1909 perusti Mehiläisen, heidän tavoitteenaan oli luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia Suomeen. Me mehiläiset jatkamme samaa työtä tänäänkin. Jos tunnet samoin, tule meille töihin. Meillä on elämä tehtävänä.


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال